Ana Sayfa | Kayıt | Giriş | RSSSunday, 12.05.2024, 06:00

Antalya Kent Portal

Üye Girişi
Reklam
Ana Sayfa » 2009 » October » 15 » iphone Jailbreak yapımı
12:32
iphone Jailbreak yapımı
Apple firmasının olay yaratan iphone serisi telefonların 4.0.1 yazılım güncellemesi çıktı. Firmanın sitesinde ki bilgiye göre güncellemede bazı uygulama hatalarının giderildiği söyleniyor. iPhone 3G kullanıcıları şimdilik bu güncellemeden uzak dursunlar çünkü güncelleme yapıldıktan sonra telefonda bariz bir yavaşlama ve uygulama hataları oluşuyor. Elbette Steve Jobs dan 3G kullanıcılarına özel yine enteresan bir açıklama "Yazılım güncellemesi yapılacaktır" :)
 
Güncel yazılımı yüklemek için iTunes programına ihtiyacınız var. Program linki metnin sonunda var.
 

iPhone

 
 
iPhone Jailbreak
 
bir kaç program yardımı ile iphone'nunuzu jailbreak yapabiliyorsunuz.
 
 
Bu sitede anlatımı ve programları mevcut. Anlatım ingilizce. Ama size basitce anlatayım:(windows içindir)
 
Dikkat:Burada anlatılanları yapmak zorunda değilsiniz. bu yaptıklarınızdan dolayı iPhone marka telefonunuza zarar verebilirsiniz, garanti kapsamı dışına çıkarabilirsiniz. Telefonunuzun ayarlarından memnunsanız jailbreak yapmayınız.(Jailbreak:"Apple firmasının onay vermediği bir işlemdir. Jailbreak, cihazınıza Apple store bağlı kalmadan üçüncü parti yazılımları yükleme imkanı sunar.")  
 
Not:3.1.2 sürüm güncellemesi yaparsanız telefonunuz simlock durumuna düşebilir, tekrar unblock yapamaya bilirsiniz.Bu uyarıyı dikkate alınız. Öncelikle cihazınızın yedeğini alınız yapacağınız işlemler sırasında programlar, telefon rehberi ve resimler silinebilir. işlemlere başlamadan önce mutlaka yedek alınız.
 
Jailbreak işlemi:
 
 
1.ADIM:(iPhone 3G):Öncelikle iTunes son sürümünü yükleyin, eğer yüklüyse çalıştırın.
 
2.ADIM:iPhone usb kablosu ile pc'nize bağlayın, iTunes size yeni sürüm güncellemesi var diyerek uyarı verecektir. "Downloads and install" tuşuna basın. işlem bittikten sonra;
 

 
3.ADIM:"blackra1n" adlı programı bilgisayarınıza indirin ve çalıştırın. link aşağıda
 
 
4.ADIM:blackra1n programı çalışınca "make it ra1n" tuşuna basın ve işlem bitene kadar bekleyin. iPhone ekranında iTunes simgesi çıkar ve belli bir süre sonra kendini resetler.
 

 
5.ADIM:iPhone kendini resetledikden sonra ekranınızın sonuna bir program kurulmuş olduğunu görürsünüz. "blackra1n”, bu programı iphone'nunuzda çalıştırın gelen ekranda sadece cydia yazan yere tıklayın ve kurulmasını bekleyin.
 

 
6.ADIM: cydia yüklendi ise artık telefonunuz jailbrek olmuştur. cydia adlı programı çalıştırın ve içinde ki binlerce program ve oyundan seçdiklerinizi indirebilirsiniz. Aman dikkat wi-fi ile internete bağlanmayı unutmayın, telefon faturasından sonra cihazı satmayı düşünürsünüz...
 

 
Eğer herhangi bir sebepden dolayı cihazınız ana menüye geçmeyip iTunes ekranı görünüyorsa cihazınıza hard reset atınız "kapat ve home tuşuna 15 sn aynı anda basın" cihazı tekrar açıp iTunes bağladığınızda program size restore yapayım diye soraracaktır evet diyin belli bir süre geçtikten sonra cihazınız eski haline dönecektir. 
 
Program linkleri:
 
Kategori: Software | Görüntülenme: 6972 | Ekleyen: Editor | Etiket: kırma, iPhone, Software, Itunes, jailbreak, yapmak, yazılım | Derece: 0.0/0
Yorumlar: 2
2 Infangolo  
0
SEO

1 Wheetlex  
0
https://xakep.me/

Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir.
[ Kayıt Ol | Giriş ]
Kategoriler
Antalya [6]
Antalya hakkında aradığınız herşeyi bulacağınız bir kategori.
Türkiye [4]
Güzel ülkemiz Türkiye'den kareler
Software [7]
Yazılım bilgi paylaşım ve download bölümü
Hardware [0]
Donanım ve Test bölümü
Etiket Bulutu
bedava template wordpress Full ücrestsiz ücretsiz Portal şehir rehberi Antalya foto kent rehber resim tatil Antray çarpışma kaza iPhone Itunes jailbreak kırma Software yapmak yazılım blogspot Drupal Free joomla şablon tema thema domain name hosting kampanya Web Sayfası döviz forex kolay para kazanma para yatırım AdSense Gelir para kazanma
Youtube
Arkadaşınla Paylaş
Arşiv

Antalya Kent Portalı © 2024
Free website builderuCoz